Contabilitate

Sistemul integrat de contabilitate reprezinta un program complex de evidenta financiar-contabila ce automatizeaza si organizeaza activitatea companiei din toate departamentele acesteia: Financiar-contabil, Vanzari, Aprovizionare, Productie etc.

services-seo-copyrighting

Fiind o aplicatie usor configurabila se poate adapta usor pe activitatea oricarei companii indiferent de  sectorul de activitate in care activeaza, de la cele cu profil general, de comert, productie, distributie, prestatoare de servicii pana la cele de import-export.

Aplicatia ofera urmatoarele beneficii:

♦ utilizeaza o platforma de programare moderna si stabila;

♦ interfata grafica prietenoasa, intuitiva, usor de customizat in functie de necesitatiile fiecarui user in parte;

♦ posibilitatea de a utiliza o baza de date nativa sau utilizarea unui motor de baze de date pe Linux (PostgreSQL) sau pe Windows (IBM DB2, MS SQL, Oracle) ce va permite implementarea unui sistem performant si fiabil cu interogari client-server rapide.

♦ usurarea muncii de rutina pentru operatiunile care au repetabilitate si totodata introducerea rapida a datelor prin preluarea lor automata in documentele ce urmeaza un flux;

♦ flexibilitate in utilizare, utilizatorul putand sa-si schimbe in orice moment modul de lucru in functie de legislatie, politica comerciala si necesitatiile companiei;

♦ posibilitatea dezvoltarii anumitor module la cererea clientului si integrarea unor cerinte speciale;

♦ un raport calitate-pret-tehnologie foarte bun.