Clienti

REAL TEST SRL

Service auto multimarca “Bosch car service” si dealer autozizat “Hyundai” in judetul Ialomita, ce pune accent pe calitatea si diversitatea serviciilor oferite clientilor sai.
www.realtest.ro

PETCRIS CONSTRUCT SRL

Au ca obiect de activitate vânzarea de materiale de construcții, instalații sanitare și electrice, avand doua puncte de vanzare in jud.Dambovita.

TRES FACTORY SRL

Au ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru localizarea si urmarirea flotelor auto prin GPS, oferind solutii in combinatia localizare / verificare.
www.tresfactory.eu

RAIMAN CAPUCINO SRL

Un service complet utilat in care se pot efectua operatiuni de diagnoza computerizata, reparatii mecanice, reparatii de tinichigerie-vopsitorie si inspectii tehnice periodice.
www.raiman.ro

WORM SRL

Compania WORM se ocupă, din anul 2005, exclusiv de comercializarea produselor necesare confecţionării tâmplăriei termopan atât din aluminiu dar mai ales din P.V.C.
www.wormaluminiupvc.ro

PREMIER VIN SRL

Societate ce se ocupa cu comercializarea de vinuri de inalta calitate – Cramele Recas prin magazinele din Bucuresti: Magazin Tineretului si Magazin P-ta Matache.
www.premiervin.ro

TERMOHIDROSANITARE CONSULT SRL

Producator si vanzator tamplarie PVC cu magazine proprii de vanzare: materiale de constructii, centrale termice pe gaz, aparate aer conditionat, centrale termice pe lemne, boilere, panouri solare, pompe de caldura, seminee, unelte, feronerie, fittinguri, sanitare, scule, suruburi, cuie, dibluri si o gama larga de servicii.
www.termohidrosanitare.ro

ANDY-STAR IMPEX SRL

Producator de echipamente protectia muncii si vanzare de materiale de constructii prin magazinul din Targoviste – Str.Gimnaziului nr.19B.
www.andy-star.ro

UTIL SRL

Util este o societate de productie mobilier din Targoviste, infiintata in anul 1996.
www.utilmobila.ro

 

PEST CONVAS SRL

Pest Convas comercializează o gamă largă de produse destinate agriculturii: pesticide, îngrăşăminte foliare şi de tip complex, stimulatori de creştere prin magazinele din: Baleni DB, Lunguletu DB, Voinesti DB, Pietrari DB si Ulmi DB.
www.fitostore.ro

TRILOGIQ ROMANIA SRL

Este alaturi de fabricantii care pun în aplicare metoda Lean-manufacturing.
www.trilogiq.ro

AUTOBON PARTS & TYRES SRL

Autobon Parts & Tyres Srl Pitesti vinde Anvelope auto de vara, pneuri auto de iarna toate marcile de cauciucuri pentru toate masinile.
www.autobon.ro

BASAROM COM SRL

Pune la dispozitia clientilor sai produse incepand de la motosape,motopompe si atomizoare pana la hidrofoare,generatoare si aparate de sudura.
www.basaromcom.com

CELSIM COM SRL

Specialisti in reclame pentru tine !
www.atelierul-de-reclame.wix.com

N&L PREST COM SRL

Cel mai mare distribuitor de case de marcat, produse de birotica,papetarie si echipamente IT din jud.Dambovita.
www.nlprestcom.ro

COMPPIL SA

Activitatea societăţii se bazează pe comerţul en-gross şi en-detail cu produse destinate agricultorilor – de la micile gospodării până la fermele mari.
www.comppil.ro

IMPEX APOLLO 20 RI SRL

Distribuitor de piese de schimb pentru masini mari, utilaje si articole din cauciuc la nivel national.

LA MAISON JOLIE DESIGN SRL

Descopera obiecte unice, de cea mai bună calitate, care reflecta ultimele tendinte, alese cu grija pentru a satisface gusturi fine, lucruri minunate si sofisticate pentru casa si suflet.
www.lamaisonjolie.ro

REDLINE SOLUTION SRL

Companie ce comercializeaza produse IT, service calculatoare si echipamente.

MD MECANIC BENZ 2003 SRL

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de la service auto cu diagnoză computerizată, identificarea pieselor, tractare și transport, până la furnizarea pieselor auto originale și/sau after-market din stoc sau import.
www.mdmecanic.ro

MD LODAVI AUTO SRL

Operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto, dezmembrarea părtilor componente și sortarea lor, predarea lor către reciclatori în vederea coincinerării, recuperarii energiei și materiilor prime.

RAIMAN Rental

Serviciu de inchirieri masini: masini noi, consum mic, preturi bune, servicii de calitate.
www.rental.raiman.ro

ANVELOMAG TOP AUTO

Vinde o maga larga de anvelope, jante si accesorii auto.
www.anvelomag.ro

ELIXDAN PROD COM IMPEX

ELIXDAN PROD COM IMPEX s-a infiintat in anul 1996, avand ca principal obiect de activitate comertul cu amanuntul si en-gross cu materiale de constructii si amenajari interioare.
www.elixdan.ro

NENEA SRL

NENEA SRL vinde si distribuie la preturi accesibie o gama variata de mase plastice utilizate pentru uz casnic si uz general.